Afgraven of ophogen van uw tuin

Afgraven of ophogen van uw tuin!


Wij van Bart Blokhutten willen u graag helpen met het afgraven of ophogen van uw tuin!

Omdat de basis van een tuin of terrein van groot belang is voor van alles wat u in uw tuin of op uw terrein wilt aanbrengen, kunt u ook bij ons terecht voor het afgraven of ophogen van uw perceel. De kwaliteit van de bodem is voor een groot deel verantwoordelijk voor de houdbaarheid van uw tuin, schuttingen en bebouwing. Een gladde, strakke en egale bodem vormt het canvas voor de bestrating en alle ander elementen dat uw perceel bevat.

Niemand wil zijn of haar bestrating, schutting of tuinhuis scheef zien trekken of zelfs wegzakken; we beginnen dus met de ondergrond. Onze experts kunnen goed inschatten hoeveel zand of grond er nodig zal zijn voor ophoging en hoe we de benodigde materialen het beste kunnen aanleveren. Keerwand nodig? Uiteraard ook geen probleem voor onze vakmensen.

Om een overzicht van kosten van materiaal en arbeid voor u te kunnen maken, komen we graag eens bij u langs. Iedere offerte die wij uitbrengen is uiteraard vrijblijvend. Mogen we aan de slag voor u? Vraag vandaag nog een offerte aan, u zult verbaasd staan; vakmanschap hoeft namelijk geen fortuin te kosten.

Bart Blokhutten; meer dan alleen blokhutten. Omdat de ondergrond van uw perceel minstens zo belangrijk is als de aankleding.