Betaalbare en luxe Hardhouten Schuttingen

HH horizontaal 2 bijgesneden

Hardhouten schuttingen zijn mooi en duurzaam

Wij leveren ook hardhouten schuttingen tegen groothandelsprijzen

10 jaar garantieBent u op zoek naar een hardhouten schutting, dan bent u bij bart schuttingen aan het juiste adres, want wij van Bart schuttingen uit Helmond leveren alle soorten houten, hardhouten en beton schuttingen uit voorraad. En dat doen we al jaren tegen groothandelsprijzen. Uiteraard is het plaatsen van uw nieuwe schutting in onze prijs inbegrepen. Dus voor u betekend dit, een prachtige kwaliteitsschutting in uw tuin geplaatst door onze vakmensen, en dat tegen zeer lage kosten. Informeer daarom vrijblijvend naar de vele mogelijkheden en laat u verbazen door onze goedkope prijzen.

 

Bart-schuttingen14    Bart-schuttingen13

Waar u ook woont, wij leveren en plaatsen schuttingen overal

Aangezien wij altijd kiezen voor de beste materialen als het gaat om uw tuinafscheiding of schutting, zijn wij op internet zeer gewaardeerd door vele consumenten en bedrijven, die er voor kiezen om ons die betreffende nieuwe schutting te laten plaatsen. Daarom is ons werkgebied dan ook uitgebreid over heel Nederland en België, want ons vakmanschap, onze kwaliteit en service zorgen ervoor dat wij inmiddels een goede naam hebben opgebouwd bij onze klanten. Maar ook omdat al onze schuttingen zeer betaalbaar geprijsd zijn, en omdat wij altijd 10 jaar garantie geven op ons geleverd werk, bent u verzekerd van een mooie strakke schutting in uw tuin.

Bart schuttingen is de schutting specialist

Uw nieuwe houten of betonnen schutting is onze zorg, daarom hanteren wij ook een aanpak die zeer helder en duidelijk is. Want zodra u bij ons een offerte aanvraagt voor het plaatsen van een nieuwe schutting, dan zorgen wij ervoor dat in uw offerte alles netjes is verwerkt, zodat u geen onaangename verassingen achteraf tegenkomt, want daar houden wij niet van, vandaar dat wij altijd eerlijk en open met u alles bespreken. Want all-in is bij ons all-in. Kijk meer even naar de inhoud van onze hardhouten schuttingen:

  • Hardhouten paneel 180 x 180 cm (planken maat 14 x 1,7 cm)
  • Betonpaal 10 x 10 x 270
  • Betonplaat 180 x 24 x 3

wil je graag dat wij uw nieuwe schutting bij je komen inmeten en plaatsen? Of zou je graag meer willen weten de vele soorten en mogelijkheden over ons aanbod met schuttingen en poorten? In beide gevallen kun je altijd contact met ons opnemen. Hiervoor kun je direct online via onze offerte aanvraag module een vrijblijvende offerte aanvragen. Of je kunt ons gewoon een e-mail sturen naar: info@bart-blokhutten.nl. Zodra wij jou bericht ontvangen hebben, zullen wij zo snel mogelijk reageren. Telefonisch zijn wij bereikbaar op: 06-5318 7280. wij staan je dan graag te woord.