Onze Lage Schuttingen zijn betaalbaar en duurzaam

cropped-cropped-IMG_1972.jpg

Lage schutting laten plaatsen

Op zoek naar een goedkopen en betaalbare schutting?

Ben je op zoek naar een bedrijf dat voor u een nieuwe schutting kan plaatsen, dan ben je bij Bart-schuttingen uit Helmond aan het juiste en beste adres. Want door ons ruime aanbod standaard en lage schuttingen heeft u altijd de mogelijkheid om te kiezen wat voor u het beste is. Uiteraard willen wij u daar GRATIS en VRIJBLIJVEND in adviseren, want wij zijn tenslotte de experts op het gebied van goedkope schuttingen en poorten uit de gehele regio.

Iedere klant zijn eigen schutting!

Schuttingen zijn er in diverse soorten en maten. De meeste internet aanbieders hebben zich gespecialiseerd in 1 soort schutting, Wij van Bart schuttingen plaatsen diverse soorten schuttingen. U als klant kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten materialen waar u uw schutting uit samenstelt. Elke paal kunt u met elk houtsoort  combineren, met daarbij de keuze of u een plaat onder de schutting wilt of niet. Wij plaatsen schuttingen al vanaf € 65,- per meter, en dat is inclusief kwalitatief hoogwaardige materialen. Ook zijn we gespecialiseerd in het vervangen van oude schutting.

 

lage schutting 1  lage schutting 2  Bart-schuttingen100   lage schutting rots

kies daarom ook voor Bart Schuttingen

Wij hebben jarenlange ervaringen met het bouwen en/of plaatsen van standaard of lage schuttingen. Ze zeggen wel eens ieder zijn vak, maar bij ons gaat het meer om de passie voor het vak, want wij streven enkel naar kwaliteit in zowel onze gebruikte materialen als het plaatsen van de bestelde schutting. Deze moeten goed zijn. Daarom geven wij op al onze geplaatste schuttingen standaard 10 jaar garantie.

Kijk hieronder naar de specifieke informatie over onze lage schuttingen:

  • 19 of 21 grenen planken (paneel)
  • Plankenpaneel 90 x 180 cm (planken maat (14 x 1,7 cm)
  • Betonplaat 180 x 24 x 3 cm
  • Betonpaal 10 x 10 x 175 cm

wil je graag dat wij uw nieuwe schutting bij je komen inmeten en plaatsen? Of zou je graag meer willen weten de vele soorten en mogelijkheden over ons aanbod met schuttingen en poorten? In beide gevallen kun je altijd contact met ons opnemen. Hiervoor kun je direct online via onze offerte aanvraag module een vrijblijvende offerte aanvragen. Of je kunt ons gewoon een e-mail sturen naar: info@bart-blokhutten.nl. Zodra wij jou bericht ontvangen hebben, zullen wij zo snel mogelijk reageren. Telefonisch zijn wij bereikbaar op: 06-5318 7280. wij staan je dan graag te woord

 

lage schutting getoogd     HH poortje 1 m geheel rots