Standaard schutting met 10 jaar garantie

cropped-cropped-IMG_1972.jpg

Goedkope schutting plaatsen

Bart schuttingen heeft een ruim aanbod in goedkope schuttingen.

Wij krijgen steeds meer vraag naar het plaatsen van goedkope en betaalbare standaard schuttingen. Dat is ook logisch als blijkt dat u een grote tuin heeft, en u nogal wat meters schutting nodig heeft. Want elke besparing op uw nieuwe schutting is dan ook zeer aangenaam, en zeker als u dan ook nog een goede kwaliteit schutting heeft, waar u dan ook weer jarenlang plezier van heeft. Daarom is het ook zeker belangrijk om te vermelden dat u bij ons altijd 10 jaar garantie heeft, dus ook op onze goedkopen standaard schuttingen.

Goedkope standaard schutting van goede kwaliteit

Ondanks dat wij van Bart schuttingen uit Helmond zeer goedkoop en betaalbaar zijn met onze standaard schuttingen, leveren wij ook nog de beste kwaliteit schuttingen. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat uw bestelde schutting  bij u word geplaatst, inclusief poort indien u dat wenst. Wij maken na uw bestelling een afspraak om bij u in de tuin de schutting te plaatsen, en wij gaan pas weg als de schutting is geplaatst en u als klant tevreden bent over de geplaatste schutting. Alle prijzen zijn bij ons dus gewoon all-in. Dat betekend dus inclusief zetten, betonpalen, afdeklatten en overige benodigde materialen.

 

standaard 2  standaard 1  21 planken platte kop paal 21 planken

Dit is de reden waarom u voor Bart-schuttingen kiest

Bij ons kunt u kiezen uit diverse soorten schuttingen en materialen. Het is bij ons dan ook van groot belang dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om een erf of tuinafscheiding te kunnen plaatsen of te laten plaatsen, waar men vele jaren plezier van heeft. Daarom bieden wij bij al onze standaard schuttingen onderstaande mogelijkheden:

  • 19 of 21 grenen planken (paneel)
  • Planken-paneel 180 x 180 cm (planken-maat 14 x 1,7 cm).
  • Betonplaat 180 x 24 x 3 cm.
  • Betaalpaal 10 x 10 x 275 cm (meerdere modellen verkrijgbaar).
  • Gaasscherm of horizontaal schermen (zonder meerprijs per meter).
  • Inclusief GRATIS afdeklatten.
  • Kleur beton: Licht grijs of graniet (zonder meer prijs).
  • Eventueel extra betonplaat of getoogd paneel op meerprijs.

wil je graag dat wij uw nieuwe schutting bij je komen inmeten en plaatsen? Of zou je graag meer willen weten de vele soorten en mogelijkheden over ons aanbod met schuttingen en poorten? In beide gevallen kun je altijd contact met ons opnemen. Hiervoor kun je direct online via onze offerte aanvraag module een vrijblijvende offerte aanvragen. Of je kunt ons gewoon een e-mail sturen naar: info@bart-blokhutten.nl. Zodra wij jou bericht ontvangen hebben, zullen wij zo snel mogelijk reageren. Telefonisch zijn wij bereikbaar op: 06-5318 7280. wij staan je dan graag te woord.